ABC Politik

Popüler

Ronaldo, LeBron’u yakalamak için futbolu bırakmıyor!

Ronaldo, LeBron’u yakalamak için futbolu bırakmıyor!
Email :

39 yaşındaki Cristiano Ronaldo’nun, 14 yaşındaki oğlu ile aynı takımda sahaya çıkabilmek için futbolu bırakmadığı ortaya çıktı. 39 yaşındaki LeBron James, 19 yaşındaki oğlu Bronny James ile takım arkadaşı olmuştu.

Euro 2024 Son 16 Turu’nda oynadıkları Slovenya maçının normal süresinde penaltı kaçıran ve turnuvayı gol atamadan bitirerek Çeyrek Final’de penaltılarla Fransa’ya elenen 39 yaşındaki Portekiz’in ünlü futbolcusu Cristiano Ronaldo’nun kariyer planı merak konusu olmaya devam ediyor.

Çeyrek Final’e penaltılarla çıkan Portekiz, Fransa’ya penaltılarla kaybetti! Ronaldo ilk kez 0 çekti

Romanya Milli Takımı’nın eski golcülerinden Adrian Mutu, Cristiano Ronaldo’nun futbolu bırakmama nedenini açıkladı.

Rumen basınından IAM Sport’a konuşan Adrian Mutu; Ronaldo’nun, formasını giydiği Al Nasr’ın genç takımlarında oynayan 14 yaşındaki oğlu Cristiano Ronaldo Jr. ile aynı takımda oynamak istediği için futbolu bırakmadığını söyledi.

Mutu, “Onun gerçek motivasyonu bu. Oğluyla resmî bir maç oynamak istiyor ve bu yüzden pes etmiyor. Al Nassr’da bu mümkün. Başka bir takımda olsaydı, ne bileyim Real Madrid’de, daha zor olurdu. Ama bir yıl içinde birlikte oynamanın imkansız olduğunu düşünmüyorum” ifadelerini kullandı.

EURO 2024 SON AVRUPA ŞAMPİYONASI DEMİŞTİ

Slovenya maçından sonra Euro 2024’ün kendisinin futbolcu olarak son Avrupa Şampiyonası olduğunu belirten Cristiano Ronaldo, “Bu kesinlikle benim son Avrupa Şampiyonam. Ama bu beni etkilemiyor, futbolun gerektirdiği her şey beni etkiliyor. Oyuna duyduğum coşku, taraftarlarımı ve ailemi görmenin heyecanı, insanların bana duyduğu sevgi… Futbolu tamamen bırakmaktan bahsetmiyorum. Çünkü bırakırsam yapabileceğim ya da kazanabileceğim başka ne var ki? Bir puan fazla ya da bir puan eksik diye bir şey yok. Beni en çok motive eden şey insanları mutlu etmek” şeklinde konuşmuştu.

LEBRON JAMES, OĞLUYLA TAKIM ARKADAŞI OLMUŞTU

2024 NBA Draftı’nda 39 yaşındaki efsane basketbolcu LeBron James’in formasını giydiği Los Angles Lakers, LeBron James’in 19 yaşındaki oğlu Bronny James’i draft etmişti.

Lakers’ın bu seçimiyle NBA tarihinde ilk kez baba ve oğul aynı takımda yer almıştı.

Lakers’tan tarihi draft: LeBron James oğluyla takım arkadaşı oldu!