ABC Politik

Dünya

Karamollaoğlu, NATO’nun Ukrayna-Filistin ikiyüzlülüğüne isyan etti

Karamollaoğlu, NATO’nun Ukrayna-Filistin ikiyüzlülüğüne isyan etti
Email :

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Rusya-Ukrayna savaşına dikkatleri çeken liderlerin, İsrail’in zulmüne göz yumması, Batı’nın alışıldık ikiyüzlü politik bir oyunudur. Bizler, bu çifte standarta evvelden beri aşinayız”dedi.

ABC POLİTİK HABER MERKEZİ

Sona eren NATO Zirvesi’nin yankıları sürüyor.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Rusya’nın Ukrayna’ya askeri operasyonuna tepki gösteren NATO’nun Gazze’yi abluka altına alan İsrail’in katliamlarına sessiz kalmasına tepki gösterdi.

Temel Karamollaoğlu, sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

“Dün NATO toplantısının yapıldığı saatlerde siyonist İsrail, okul bombalayarak top oynayan çocukları katletti. Fakat bir kınama bile yapılmadı.

Aylardır devam eden bir soykırım ve sessiz kalan bir NATO… Tüm üye ülkelerin bulunduğu toplantıda; dünyanın gözü önünde yaşanan soykırım görmezden gelinmiştir.

Rusya-Ukrayna savaşına dikkatleri çeken liderlerin, İsrail’in zulmüne göz yumması, Batı’nın alışıldık ikiyüzlü politik bir oyunudur. Bizler, bu çifte standarta evvelden beri aşinayız..

Bir kez daha belirtmek isteriz ki; İsrail’in hedefi sadece Filistin değildir. İsrail kurulduğu günden bugüne tüm coğrafyayı kana bulamış, barışı ve huzuru her daim tehdit etmiştir.

İslam ülkeleri arasında bir birliğe ihtiyaç vardır. Bölünmüş, ayrı düşmüş, diyaloğu kesmiş bir İslam coğrafyasında barış tesis edilemez; emperyalizm ve siyonizme karşı durulamaz.

D-8’in tüm insanlığın huzuruna vesile olacak; barış, diyalog, adalet, eşitlik, adil düzen ve insan hakları ilkeleri İslam coğrafyasının kurtuluş reçetesidir.

Filistin tüm İslam âleminin kırmızı çizgisi olmalıdır ve melun İsrail’e karşı topyekûn bir karşılık verilmelidir.”