ABC Politik

Spor

Beşiktaş, Immobile’ye kavuştu! Emrecan Bulut kiralandı

Beşiktaş, Immobile’ye kavuştu! Emrecan Bulut kiralandı
Email :

Beşiktaş, İtalyan Futbolcu Ciro Immobile ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Siyah Beyazlılar, golcü ise her sezon net 6 milyon Euro garanti ücret ödeyecek. Genç sol kanat Emrecan Bulut ise sezon sonuna kadar Çaykur Rizespor’a kiralandı.

ABC POLİTİK HABER MERKEZİ

Beşiktaş, İtalyan Futbolcu Ciro Immobile ile resmi sözleşme imzaladı. 2. Başkan Hüseyin Yücel’in katıldığı imza töreninde golcü isim, kendisini siyah beyazlı renklere bağlayan 2 yıllık sözleşmeye imza attı.

Kara Kartal, Ciro Immobile’ye her yıl için 6 milyon Euro net garanti ücret ödeyecek.

Beşiktaş’ın sosyal medya hesabından yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

“Beşiktaşımıza Hoş Geldin Ciro Immobile

Beşiktaş Futbol A.Ş., profesyonel futbolcu Ciro Immobile’nin transferi hususunda oyuncunun kendisi ve kulübüyle anlaşmaya varıldığını KAP’a bildirdi.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.’den Kamuyu Aydınlatma Platformu’na gönderilen açıklama şöyle:

“Profesyonel futbolcu Ciro Immobile transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Oyuncu ile 2024-2025 sezonundan başlamak üzere 2 sezon için anlaşılmış olup, oyuncuya her sezon için net 6.000.000 Avro garanti ücret ödenecektir.”

 

FEYYAZ UÇAR VE SEMİH KILINÇSOYLA BİR ARAYA GELDİ

Ciro Immobile, törenin ardından Hasan Yücelle birlikte Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar ve genç golcü Semih Kılıçsoy ile bir araya geldi.

 

EMRECAN BULUT RİZESPOR’A KİRALANDI

Beşiktaş’ta kadro yapılanması ve transfer hareketliliği sürüyor.

Siyah Beyazlılar, 21 yaşındaki genç sol kanat oyuncusu Emrecan Bulut’u ise Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor’a kiralandı.

Yapılan resmi açıklamada, “Profesyonel futbolcularımızdan Emrecan Bulut, 2024-25 sezonu sonuna kadar Ç. Rizespor Kulübü’ne geçici transfer olmuştur. Emrecan Bulut’a yeni kulübünde başarılar diler, kamuoyunun bilgisine sunarız” denildi.