ABC Politik

Gündem

Özel’den el öpen Özel Harekat Başkanı’na: Yanlış Devlet’in eline sarılmışsın!

Özel’den el öpen Özel Harekat Başkanı’na: Yanlış Devlet’in eline sarılmışsın!
Email :

Özel Harekat Başkanı Süleyman Karadeniz’in MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin elini öpmesine tepki gösteren CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Sen devletin polisi olmayı yanlış anlamışsın Yanlış Devlet’in eline sarılmışsın!” dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin grup toplantısında konuştu.

Özgür Özel, dün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin elini öpmesine tepki gösterdi. Özel, “Sen devletin polisi olmayı yanlış anlamışsın.

Yanlış Devlet’in eline sarılmışsın” ifadelerini kullandı.

“ŞAŞKIN”

Süleyman Karadeniz’e “şaşkın” diye seslenen Özgür Özel şunları söyledi:

“İyi yetişmiş liyakatli kadroların ve kesinlikle sadakatin millete ve devlete olan, bir takım tarikatlara, kişilere değil, devlete olan sadakatin öneminin altını çiziyorum. Dün gördüğüm bir şaşkına da şunu söylüyorum ki, sen devletin polisi olmayı yanlış anlamışsın. Yanlış Devlet’in eline sarılmışsın. bir siyasiye saygı gösterilmesi eyvallah. O siyasinin bunu nasıl karşıladığı kendi tercihidir. Ama bu devletten maaş alan, bu milletin tamamı için görev yapması gereken birilerinin bu ülkede siyasette küçük bir kısmının temsiline el etek öpmesini asla kabul etmiyoruz nokta. Bundan sonraki süreçte devletin memuru devletin memuru gibi davranacak, böyle basit konularla Türkiye gündemini işgal edilecek işlere girişilmeyecek, Siyasiler de üzerine düşen yükümlülüğün farkında olacaklar. Ben bir devlet memurunun bir siyasi liderin eline sarılmasında muhatap hangimiz olursa olsun o devlet memuruna üstlendiği vazifenin gereğini hatırlatma gereğinde bulunurum.”

KARADENİZ ZİYARETTE BAHÇELİ’NİN ELİNİ ÖPMÜŞTÜ

Devlet Bahçeli, FETÖ tarafından gerçekleştirilen 15 Temmuz 2016 Darbe Girişimi’nin yıl dönümü nedeniyle Özel Harekat Başkanlığı’nı ziyaret etmişti. Ziyaret esnasında üzerinde üniforma bulunan Süleyman Karadeniz, Devlet Bahçeli’nin elini öpmüştü.

Özel Harekat Başkanı, Bahçeli’nin elini öptü! Akıllara Kılıçdaroğlu geldi