ABC Politik

Spor

Fenerbahçe’nin 2 transferi resmileşti: Lütfen daha sonra tekrar denemeyin!

Fenerbahçe’nin 2 transferi resmileşti: Lütfen daha sonra tekrar denemeyin!
Email :

Fenerbahçe, Milli forvet Cenk Tosun ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Oğuz Aydın ile de 4 yıllık sözleşme imzalayan sarı lacivertlilerden, “Lütfen daha sonra tekrar denemeyiniz” paylaşımı geldi.

Transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Fenerbahçe yeni transferleri Cenk Tosun ve Oğuz Aydın sözleşme imzaladı.

Sarı lacivertliler Beşiktaş’ta sözleşmesi sona eren 33 yaşındaki santrfor Cenk Tosun’u 2 yıllığına kadrosuna kattığını açıkladı. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada “Fenerbahçemiz, kadrosunu millî futbolcu Cenk Tosun ile güçlendirdi. Tecrübeli golcü kendisini 2 yıllığına Sarı Lacivert renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Cenk Tosun’a ‘Ailemize hoş geldin’ diyor; Fenerbahçemiz ile başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

OĞUZ AYDIN’LA 4 YILLIK SÖZLEŞME

Fenerbahçe, Alanyaspor forması giyen 23 yaşındaki sağ kanat oyuncusu ise Oğuz Aydın’ı 4 yıllığına kadrosuna kattığını duyurdu. Sarı lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, “Kulübümüz, kanat oyuncusu Oğuz Aydın’ın transferi için kendisi ve kulübü Corendon Alanyaspor ile anlaşmaya vardı. 23 yaşındaki millî futbolcu, kendisini 4 yıllığına Sarı Lacivert renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Oğuz Aydın’a ‘Ailemize hoş geldin’ diyor, Fenerbahçe’miz ile nice şampiyonluklar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

BEŞİKTAŞ VE TOSUN’DAN KARŞILIKLI TEŞEKKÜR MESAJLARI

Beşiktaş, sosyal medya hesabından, “Cenk Tosun’a emekleri için teşekkür ederiz” paylaşımında bulundu.

Cenk Tosun da siyah beyazlıların paylaşımını alıntılayarak teşekkür etti.

Tosun, “2014 yılında kapısından içeri girdiğim ve bu süreçte birlikte büyük başarılara imza attığımız Beşiktaş ile yollarımız ayrıldı. Bu süre zarfında benden desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim. Saygılarımla” ifadelerini kullandı.