ABC Politik

Gündem

Özdağ’dan Akşener’e “gizli toplantı” çıkışı: Beni ne konuda dava edeceğini merak ediyorum

Email :

İYİ Parti’nin kuruluşunda yer alan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Kurucu Genel Başkan Meral Akşener’in kendisinden habersiz olduğunu öne sürdüğü AKP ile gizli anayasa toplantısına Nuri Okutan ve Ahmet Kamil Erozan’ın Meral Akşener tarafından gönderildiğini söyledi.

ABC POLİTİK HABER MERKEZİ

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Koza TV canlı yayınına katıldı.

İYİ Parti’nin kuruluşunda da yer alan Ümit Özdağ, Kurucu Genel Başkan Meral Akşener’in kendisinden habersiz gerçekleştiğini öne sürdüğü gizli anayasa toplantısına dönemin milletvekilleri Nuri Okutan ve Ahmet Kamil Erozan’ın Meral Akşener tarafından toplantına gönderildiğini söyledi.

Ümit Özdağ şu ifadeleri kullandı:

“Nuri Okutan ve Erozan, Meral Akşener tarafından yollandı. Nereden biliyorum? İYİ Parti Antalya eski Milletvekili Feridun Bahşi, partimizdeki en deneyimli hukukçuydu. Ağır ceza reisi. Feridun Bahşi bu toplantıyı duyuyor. Gidiyor diyor ki haklı olarak: Bu partinin hukukçusu benim. Bu görevlendirdiğiniz arkadaşlardan birisi vali, öbürü büyükelçi. İkisi de hukukçu değil. Niye ben yollanmadım da bunlar yollandı? Meral Akşener’in cevabı çok ilginç: ‘Sen onlarla aynı masaya oturmazdın’ diyor. Çünkü Feridun Bahşi, Türkçü gelenekten gelir. Gerçekten oturmaz. Şimdi Meral Akşener, olmadığı dediği toplantı konusunda, ‘Oldu ama benden habersiz’. Buna çocuklar bile güler. Meral Akşener’in beni ne konuda dava edeceğini merak ediyorum.”

Özdağ’dan Akşener’e “gizli toplantı” çıkışı: Beni ne konuda dava edeceğini merak ediyorum