ABC Politik

Dünya

Harris, Trump’la yüzleşmek istemiyor

Harris, Trump’la yüzleşmek istemiyor
Email :

Cumhuriyetçi Parti’nin ABD Başkan Adayı Donald Trump, Demokrat Partili rakibi Kamala Harris’in 4 Eylül’de canlı yayında yapacakları tartışmaya katılmayacağını kendilerine bildirdiğini açıkladı.

ABC POLİTİK HABER MERKEZİ

ABD’de 5 Kasım’da yapılacak Başkanlık Seçimi yaklaştıkça Cumhuriyetçi Parti’nin adayı Donald Trump ile Demokrat Parti’nin adayı Kamala Harris’in arasındaki rekabet kızışıyor.

2 rakibin tartışacağı canlı yayın merakla beklenirken Donald Trump, Kamala Harris’in 4 Eylül’de yapılacağı açıklanan tartışmaya katılmayacağını kendilerine bildirdiğini açıkladı.

Trump’a suikast girişiminin yeni görüntüleri: Salı günü söyledim

“İNANDIĞI HERŞEYİ DEĞİŞTİRİP SAVUNMAK ZOR”

Orta sınıf ve işçilere yönelik ekonomi politikaları uygulayacağını belirtmesi nedeniyle kullandığı “Yoldaş Kamala” ifadesini yineleyen Trump, Harris’i sınır güvenliğini sağlayamamakla eleştirdi.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Donald Trump şu ifadeleri kullandı:

Yoldaş Kamala Harris, 4 Eylül’deki FoxNews Tartışmasını YAPMAYACAĞINI az önce bize bildirdi. Bu gelişme beni şaşırtmadı çünkü en iyi ihtimalle bir zamanlar inandığı her şeyi değiştirip savunmanın kendisi için çok zor olduğunu bildiğini hissediyorum; buna PENNSİLVANYA’DA HİÇBİR ÇATLAK OLMAYACAK ifadeleri de dahil. Milyonlarca suçlunun, akıl hastanelerinden ve terör örgütlerinden gelen kişilerin tamamen kontrolsüz ve incelenmemiş bir şekilde ülkemize akmasına izin veren “Sınır Çarımız”ın Sınırdaki Performansı KORKUNÇ. Buna AÇIK SINIR denir ve o BUNU SEVİYOR!!! 4 Eylül’deki tartışma yerine Fox için Sean Hannity’nin sunuculuğunu yapacağı bir Tele-Town Hall görüşmesi yapmayı kabul ettim. Büyük Pensilvanya Topluluğu’nda gerçekleşecek – Ayrıntılar için takip edin!”

 

Başkanlık seçimleri ve ABD’deki “komünizm hayaleti”