ABC Politik

Spor

Beşiktaş’ın genç golcüleri A Milli Takım kadrosunda çıkarıldı

Beşiktaş’ın genç golcüleri A Milli Takım kadrosunda çıkarıldı
Email :

Semih Kılıçsoy, sakatlığı nedeniyle A Milli Takım kadrosundan çıkarıldı. Mustafa Hekimoğlu ise U21 Milli Takımı kadrosuna geçiş yaptı.

ABC POLİTİK HABER MERKEZİ

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi H grubunda, 6 Eylül Cuma günü karşılaşacağı Galler, 9 Eylül Pazar günü ise İzlanda ile karşılaşacağı maçların hazırlıklarını sürdürüyor.

Beşiktaş’ın 19 yaşındaki genç yeteneği Semih Kılıçsoy, sakatlığı nedeniyle A Milli Takım kadrosundan çıkarıldı.

Siyah beyazlılarda son dönemde yükselen performansıyla yıldızı parlayan 17 yaşındaki Mustafa Erhan Hekimoğlu da İrlanda Cumhuriyeti ve San Marino ile karşılaşacak 21 Yaş altı(U21) Milli Takım kadrosuna geçiş yaptı.

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’taki mücadelesine 6 Eylül’de deplasmandaki Galler müsabakasıyla başlayacak A Millî Takımımızın aday kadrosunda değişikliğe gidildi.

Sol kasığındaki zorlanma şikayetiyle A Millî Takım kampına katılan Semih Kılıçsoy’un bir süredir devam eden tedavisi kapsamında yapılan muayene ve tetkikleri tamamlandı. Semih’in sakatlığının A Millî Takımımızın Galler ve İzlanda maçları süresince tam olarak iyileşmeyeceği tespit edildiğinden, oyuncumuzun aday kadrodan çıkarılarak tedavisine kulübünde devam etmesi uygun bulundu.

Ayrıca, Mustafa Hekimoğlu da UEFA Avrupa U21 Şampiyonası Elemeleri’nde İrlanda Cumhuriyeti ve San Marino ile karşılaşacak Ümit Millî Takımımızın aday kadrosuna geçiş yaptı.”