ABC Politik

Spor

Beşiktaş’tan TFF’ye uzun vadeli erteleme başvurusu

Beşiktaş’tan TFF’ye uzun vadeli erteleme başvurusu
Email :

Beşiktaş Asbaşkanı Mete Vardar, “Adana Demirspor ve Hatayspor maçlarını pazartesi oynamak istediğimizi federasyonla yüz yüze konuştuk” dedi.

Beşiktaş Asbaşkanı Mete Vardar, Ekol TV canlı yayınına katıldı.

Mete Vardar, Teknik Direkrtör Giovanni van Bronckhorst’un talebi doğrultusunda, Trendyol Süper Lig’in 14. Haftası’nda 1 Aralık Pazar günü oynanması planlanan Hatayspor ve 16. Hafta’da 15 Aralık Pazar günü oynanması planlanan Adana Demirspor maçlarını, bir gün sonra oynamak için Türkiye Futbol Federasyonu’na başvuruda bulunduklarını söyledi.

Başvuru nedenlerinin Avrupa Ligi fikstürünün sonradan belirlenmesi olduğunu belirten Vardar, “İlk lig fikstürü çekildi. Orada bir oynama olmadı. Avrupa maçları daha sonra belli oldu. Sayın hocamız Giovanni van Bronckhorst bize taleplerini iletti. Adana Demirspor ve Hatayspor maçlarını pazartesi oynamak istediğimizi federasyonla yüz yüze konuştuk. 2 maçla ilgili yazılı ve sözlü olarak düşüncelerimizi ilettik. İnşallah o maçlar pazartesi günü oynanacaktır. Perşembe Avrupa maçları, pazartesi olursa daha rahatlık olur” dedi.

ZORLU 3 HAFTA

Beşiktaş, şu anki fikstüre göre, 28 Kasım Perşembe akşamı Avrupa Ligi’nde İsrail’in Maccabi Tel-Aviv takımını kendi evinde ağırlayacak.

Trendyol Süper Lig’de 1 Aralık Pazar günü Hatayspor deplasmanına gidecek olan siyah beyazlılar, 8 Aralık’ta ise Lig’de kendi evinde Fenerbahçe derbisine çıkacak.

Beşikta, Avrupa Ligi’nde 12 Aralık’ta Norveç ekibi Bodo/Glimt ile deplasmanda karşılaştıktan sonra 15 Aralık Pazar günü de Süper Lig’de Adana Demirspor deplasmanına çıkacak.