ABC Politik

Gündem

MHP, “Bahçeli hayatını kaybetti” iddiasını emniyete taşıdı

MHP, “Bahçeli hayatını kaybetti” iddiasını emniyete taşıdı
Email :

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmet Özdemir, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin hayatını kaybettiği iddiasıyla ilgili emniyetin inceleme başlattığını açıkladı.

ABC POLİTİK HABER MERKEZİ

Dün akşam sosyal medyada dolaşıma sokulan Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin hayatını kaybettiği iddiası üzerine MHP harekete geçti.

Genel Başkan Yardımcısı İsmet Özdemir, yalanladığı iddia hakkında başvurdukları emniyet teşkilatının konuyla ilgili inceleme başlattığını duyurdu.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan İsmet Özdemir, “Sayın Genel Başkanımızı hedef alan ve sosyal medya üzerinden yürütülen dezenformasyonla alakalı çabalar partimiz tarafından tespit edilmiş ve gerekli bilgiler (dezenformasyonu üreten ve yayan sosyal medya hesapları) İçişleri Bakanlığı ile paylaşılmıştır. Emniyet Teşkilatımız konuyla ilgili tahkikatlarını vakit kaybetmeksizin başlatmıştır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur” ifadelerini kullandı.

OTURARAK KONUŞMUŞTU

Devlet Bahçeli, 25 Haziran tarihindeki grup konuşmasını oturarak yapmıştı. Toplantı sonrasında da bir süre destek alarak yürümüş ve TBMM kulisinde oturarak dinlenmişti.

MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan da görüntü almak ve olayı takip etmek isteyen gazetecileri uzaklaştırmıştı.

Bu tarihten sonra Bahçeli’nin sağlık durumuyla ilgili çeşitli iddialar gündeme getirilmişti.