ABC Politik

Gündem

Dervişoğlu’ndan Akşener eleştirisine sansür!

Dervişoğlu’ndan Akşener eleştirisine sansür!
Email :

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la yaptığı ziyaret nedeniyle eleştirdiği eski Genel Başkan Meral Akşener’i ziyaretini paylaştı. Müsavat Dervişoğlu, bu paylaşımın altında Meral Akşener’e yönelik yapılan eleştirel yorumu ise kaldırdı.

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret eden Meral Akşener’e bayram ziyaretinde bulundu. Dervişoğlu, bu ziyareti sosyal medya hesabından, “Bayramın son günü ailece Kurucu Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’i ziyaret edip, hayır dualarını aldık. Ev sahiplikleri ve misafirperverlikleri için Tuncer ağabeye de sonsuz teşekkürler. Dünümüz de bizim, yarınlarımız da…” ifadeleriyle paylaştı.

YORUMU GİZLEDİ

Paylaşıma çok sayıda tepki gelirken bir sosyal medya kullanıcının yorumu Dervişoğlu tarafından gizlendi. Dervişoğlu’nun gizlediği Paylaşım şöyle:

“SAYIN GENEL BAŞKANIM,AKŞENERİN DUASI CAMİAMIZA LAZIM DEĞİL.ONU KENDİ HALİNE BIRAKIN LÜTFEN!ÜLKENİN VE İNSANLARIN AÇLIK SINIRINA GELMESİNİN BAŞ MÜSEBBİBİ SAYIN AKŞENERDİR!CUMHUR BAŞKANLIĞINI HEDİYE EDEN DE ODUR! ”

Dervişoğlu’ndan Akşener-Erdoğan görüşmesi açıklaması: Muhatap olarak benim alınmam gerekirdi