ABC Politik

Gündem

Ayşe Ateş paylaştı: Demirbaş, Aykal’dan bir kadının bilgilerini istemiş

Ayşe Ateş paylaştı: Demirbaş, Aykal’dan bir kadının bilgilerini istemiş
Email :

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, Sinan Ateş’in Ankara’da silahla vurularak hayatını kaybetmesiyle ilgili saldırının azmettiricisi olmakla suçlanan Tolgahan Demirbaş’ın Sinan Ateş’in ölümüyle ilgili soruşturmada açığa alınan eski Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amiri Mustafa Ensar Aykal’dan bir kadının kişisel bilgilerini istediği yazışmaları paylaştı.

ABC POLİTİK HABER MERKEZİ

Ankara’da 30 Aralık 2022 tarihinde silahla vurularak hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş’ten, Sinan Ateş davası dosyasına giren Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Ümit Yıldırım’ın saldırı talimatı yazışmaları paylaşımın ardından dosya içeriğine giren yazışmalarla ilgili bir paylaşım daha geldi.

Ayşe Ateş’in özrünü kabul etmeyen Orhan Aydın neden saldırıya uğradı?

Ayşe Ateş’in paylaşımına göre Sinan Ateş davasında azmettirici olmakla suçlanan Tolgahan Demirbaş, soruşturma kapsamında açığa alınan eski Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amiri Mustafa Ensar Aykal’dan bir kadının kişisel bilgilerini istedi.

Ayşe Ateş’in paylaşımına göre Tolgahan Demirbaşla Mustafa Ensar Aykal arasında şöyle bir yazışma geçiyor:

Tolgahan Demirbaş: Efendim, bu kez özel bir ricam var. Teşkilatla alakalı değil. Telefon numarası atsam, kişi hakkında bilgi alabilir miyim? Doğum günü, kişisel yani. Sen anladın. (Bir kadınla alakalı)

Komiser Mustafa Ensar Aykal: At Reis’im, bakalım. Sistemde çıkarsa ulaştırayım hemen.

 

EMRE ERCİŞ’E YANIT: KONUMUNU VEREYİM Mİ SİZ BULUR MUSUNUZ?

Gazeteci Emre Erciş, Ayşe Ateş’in sosyal medya hesabı hakkında, “Bu hesabı kullanan 2 kişiyi tespit ettim, diğerlerinide çok yakında tespit ederek belgeleriyle paylaşacağım…” ifadelerini kullandı.

Ayşe Ateş ise Emre Erciş’in paylaşımıyla dalga geçen bir yanıt verdi.

Emre Erciş’in paylaşımını alıntılayan Ayşe Ateş, “İtiraf ediyorum! Hesabı üç kişi kullanıyor: Ben, keyfim ve kahyası. Emre, üçümüzün konum bilgilerini vereyim mi yoksa siz zaten bulur musunuz?“ dedi.

Ayşe Ateş’in konuyla ilgili paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

“İtiraf ediyorum! Hesabı üç kişi kullanıyor: Ben, keyfim ve kahyası. Emre, üçümüzün konum bilgilerini vereyim mi yoksa siz zaten bulur musunuz?

Görünen o ki şaplak kuyruğunda sıra yine Fason İddiacı Emre’ye gelmiş. Hoş geldin Emre. Daha birkaç gün önce buradaydın. Yüzündeki kızarıklık bile henüz geçmemiş ama yine de sen bilirsin. Senden sonra da Akit var. O, akşamı beklesin; kaldıramayacağı yükün altına girmiş.

Emre, belli ki beni itibarsızlaştırma, sözümü değersizleştirme görevini yerine getirebilmek için çok ıkınıyorsunuz. Kendinizi zorlamayın, biliyorsunuz ki bu durum sağlık sorunlarına yol açıyor. En iyisi dosyayı açıp okuyun, inceleyin. Girin, profilimde paylaştıklarıma bakın. Çünkü ben bir şey demiyorum, devletimizin önümüze koyduğu dosya diyor. Hiç merak etmiyor musunuz?

Bir de size tavsiyem şu olacak: Aman! Belgeleri savcılığa teslim etmeden önce temizlemeyi unutmayın. :D”