ABC Politik

Gündem

Akşener’in özel kalemi Akalın’ı mı işaret etti? “Karşındaki onursuz davranmayacak”

Akşener’in özel kalemi Akalın’ı mı işaret etti? “Karşındaki onursuz davranmayacak”
Email :

İYİ Parti Kurucu Genel Başkanı Meral Akşener’in Özel Kalem Müdürü Esra Erdem Bekar, “Sen vefasız olabilirsin ama karşındaki onursuz davranmayacak” dedi. Esra Erdem Bekar’ın açıklaması akıllara Kurucular Kurulu Üyesi Mehmet Tolga Akalın’ın istifalar için Meral Akşener’i işaret eden açıklamasını getirdi.

ABC POLİTİK HABER MERKEZİ

Peş peşe gelen istifalarla sarsılan İYİ Parti cephesinde sular durulmuyor.

2023 Genel Seçimleri öncesi kurulan 6’lı Masa sürecinde yaşananlar, 2024 Yerel Seçimleri’nde alınan başarısız sonuçlar ve AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşme nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olan İYİ Parti Kurucu Genel Başkanı Meral Akşener’in Özel Kalem Müdürü Esra Erdem Bekar, dikkat çekici bir paylaşımda bulundu.

Sosyal medya hesabından, dün akşam “Vefa” başlıklı bir paylaşım yapan Esra Erdem Bekar, “Sen vefasız olabilirsin ama karşındaki onursuz davranmayacak” ifadelerini kullandı.

Söz konusu paylaşımda kime gönderme yaptığı merak konusu olan Esra Erdem Bekar, şu ifadeleri kullandı:

“VEFA…
O kadar ağır anlamı var ki, herkes taşıyamaz. Keşke anlamını tam bilsek. Maalesef son zamanlarda bakıyorum, yaşıyorum kimsede göremiyorum. İşine yaradığın kadar insanların hayatında olmak VEFASIZLIĞIN ilk belirtisi. Bugün işine yaramıyor olabilir, peki yarın tekrar yaradığında ne olacak? Birşey olmamış gibi mi davranılacak? ASLA öyle olmayacak. Sen vefasız olabilirsin ama karşındaki onursuz davranmayacak. Herkes yaşattığını mutlaka yaşayacak.”

TOLGA AKALIN, “FIRILDAK” DEYİP AKŞENER’İ İŞARET ETMİŞTİ

İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Mehmet Tolga Akalın, 26 Temmuz Cuma günü yaptığı paylaşımda, yaşanan istifaları “dönen bir fırıldak” olarak nitelemişti.

İstifalar için Meral Akşener’i işaret eden Mehmet Tolga Akalın, “Dönen fırıldağın üfleyicisi” ifadelerini kullanmıştı.

İstifalarla sarsılan İYİ Parti’de “fırıldak” mı dönüyor?