ABC Politik

Haber

Halisdemir’in arkasına saklanarak göçmen kaçakçılığı! Şoför tutuklandı

Email :

15 Temmuz Darbe Girişimi gecesi, darbecilere direnirken şehit edilen Kıdemli Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir’in fotoğrafının bulunduğu araçta 67 kaçak göçmen yakalandı. Kamyonetin şoförü F.S.G. Tutuklandı.

ABC POLİTİK HABER MERKEZİ

Kırklareli’nde dün yapılan uygulamada bir kamyonet durduruldu.

Durdurulan kamyonette, 67 kaçak göçmen yakalandı.

Yakalanan kaçak göçmenler, Pehlivanköy Geri Gönderme Merkezi’ne gönderilirken, kamyonetin şoförü F.S.G. Tutuklandı.

Kırklareli Emniyet Müdürlüğü’nün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “16.08.2024 günü ilimizde, Göçmen Kaçakçılığı suçunun önlenmesine yönelik yapılan uygulamalar kapsamında;Toprak araştırma uygulama noktamız da _03… 316 plakalı Kamyonet durdurulmuş içerisinde 67 kaçak göçmen şahıs olduğu görülmüş, Araç şoförü F.S.G Gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı adli mercilerce *TUTUKLANARAK* cezaevine,Yakalanan 67 yabancı uyruklu şahıs ise PehlivanKöy Geri Gönderme Merkezine gönderilmistir” denildi.

 

HALİSDEMİR, TEKİN VE ÇAKIROĞLU FOTOĞRAFLARI

Durdurulan kamyonetin arkasında, FETÖ’nün 15 Temmuz 2016 Darbe Girişimi sırasında Özel Kuvvetler Komutanlığı’nda görevli olan ve darbeci Tuğgeneral Semih Terzi’yi vurduktan sonra diğer darbeci askerlerin tarafından şehit edilen Piyade Kıdemli Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir, 5 Ocak 2017 tarihinde “Kürdistan Özgürlük Şahinleri”(TAK) isimli silahlı grubun İzmir Adliyesi’ne düzenlediği bombalı saldırı sonrası çıkan çatışmada şehit olan polis memuru Fethi Sekin ile 20 Şubat 2015 tarihinde İzmir’de çıkan kavgada öldürülen Ülkü Ocakları Ege Üniversitesi sorumlusu Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun bulunması dikkat çekti.

Halisdemir’in arkasına saklanarak göçmen kaçakçılığı! Şoför tutuklandı