ABC Politik

Spor

Başakşehir’den İrlanda’da sessiz başlangıç

Başakşehir’den İrlanda’da sessiz başlangıç
Email :

Başakşehir FK, Konferans Ligi Play-Off Turu ilk maçında deplasmanda İrlanda takımı St. Patricks Athletics takımıyla 0-0 berabere kaldı. 71. dakikada sakatlanan karşılaşmanın Orta Hakemi Mohammed Al-Emara, yerini 4. Hakem Peiman Simani’ye bıraktı

ABC POLİTİK HABER MERKEZİ

Başakşehir Futbol Kulübü, UEFA Konferans Ligi Play-Off Turu ilk maçında deplasmanda İrlanda takımı St. Patricks Athletics takımıyla karşılaştı.

Başakşehir’in ilk dakikalarda topa hakim olmaya özen gösterdiği gözlenirken, İrlanda takmı tam saha baskıyla top kazanarak İstanbul ekibi karşısında etkili olmaya çalıştı.

Başakşehir’in ilk dakikalardaki baskısını kırıp topa hakim olmaya başlayan St. Patricks Athletic, kanatlardan ve köşe vuruşlarıyla tehlikeli pozisyonlar buldu.

İlk yarının 2. bölümüyle birlikte oyun dengelenip karşılıklı ataklar gelişse de 2 takım da gol bulamadı ve ilk yarı golsüz berabere sonuçlandı.

HAKEM MAÇI TAMAMLAYAMADI

Başakşehir, 2. yarıya tempoyu yükselterek başlasa da baskı yapan İrlanda ekibi karşı ataklarla Başakşehir savunmasının arkasına sarkmaya çalıştı.

2 takım da dengeli bir futbolla karşılıklı pozisyonlar bulduğu maçın 71. dakikasında Orta Hakem Mohammed Al-Emara sakatlanarak, 4. Hakem Peiman Simani ile görev değişikliği yaptı.

Bu dakikadan sonra da 2 takımın çabaları sonuç vermedi ve karşılaşma, başladığı skorla 0-0 sona erdi.