ABC Politik

Spor

Dalga dalga gelen Karadeniz Fırtınası, son engeli aşamadı!

Dalga dalga gelen Karadeniz Fırtınası, son engeli aşamadı!
Email :

Trabzonspor, etkili bir oyun sergilediği karşılaşmada St. Gallen karşısında rakip Kaleci Lawrance Ati’yi geçemedi ve karşılaşma golsüz berabere sonuçlandı. St. Gallen’in 86. dakikada topu ağlara gönderdiği pozisyon, VAR’da yapılan incelemenin ardından gol değeri kazanmadı.

ABC POLİTİK HABER MERKEZİ

Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi Play-Off Turu ilk maçında deplasmanda İsviçre takımı St. Gallen ile karşılaştı.

Trabzonspor, maça yüksek tempo ile başladı. Bordo mavililer, savunma arkasına attığı toplarla Edin Visca ve Enis Bardhy ile tehlikeli pozisyonlar buldu ama sonuç alamadı. İlk 15 dakikada Trabzonspor’un baskısı görüldü. Bordo mavlililerin baskısı ilk yarının ortasılarına doğru iyice arttı.

Trabzonspor’un dalga daşga gelişen hücumlarında St. Gallen Kalecisi Lawrence’ın özellikle ilk yarının son dakikasında üst üste kurtarışları dikkat çekti.

İlk yarı golsüz berabere sonuçlandı.

BİR TEK GOL EKSİK!

2. yarıda da Trabzonspor, oyunun temposunu yüksek tuttu.İlk dakikalarda tehlikeli pozisyonlar da bulan bordo mavililer sonuç alamadı.

Karadeniz Fırtınası, 62. dakikada Mislav Orsic’in yerine Trezeguet’yi oyuna aldı.

Bu değişiklikle Trabzonspor, rakibini bunaltmaya devam etti.

86. dakikada köşe vuruşu kullanan St. Gallen’de Gebers kafayla topu ağlara gönderdi. İsviçre takımı gol sevinci yaşarken VAR odasından uyarı geldi. Pozisyonu tekrar izleyen Hakem Miguel Nogueira, faul gerekçesiyle golü iptal etti.

Bu dakikadan sonra da başka gol olmayınca karşılaşma 0-0 sona erdi.