ABC Politik

Gündem

Jandarmadan kayıp Narin hakkında ihtimaller açıklaması!

Email :

Diyarbakır İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım, 8 gündür aranan 8 yaşındaki Narin Güran’ı arama çabaları hakkında, “Belki de sizlere açıklayamadığım her türlü ihtimali de değerlendiriyoruz” dedi. Olayla ilgili gözaltına alınan 1 kişi serbest bırakıldı.

ABC POLİTİK HABER MERKEZİ

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos tarihinde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ı arama çalışmaları sürüyor.
Diyarbakır İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım, Bir ilkokulda kurulan harekat merkezinde arama çalışmalarına dair açıklamalarda bulundu.

Tümgeneral Selçuk Yıldırım, Narin Güran’a en kısa zamanda sağ salim ulaşma niyetinde olduklarını belirtti. Selçuk Yıldırım, “Allah nasip ederse yakın bir zamanda Narinimize ulaşacağız. Milletimiz şundan emin olsun ki devletimiz inşallah Narin’i çok kısa bir süre bulacaktır. Tabii ki bu süreç içerisinde bir çok ihbarlar gelmektedir. Asıllı, asılsız olsa da biz her türlü ihbarın üzerine de gitmekteyiz. Şu anda çember çok daraldı. Merak etmeyin, niyetimiz bu kızımıza sağ salim inşallah ulaşalım. Derdimiz o yönde. Çok kısa bir süre kaldığını değerlendiriyorum. Çok kısa sürede inşallah Narinimizin müjdesini bu milletimize vermek isterim” ifadelerini kullandı.

“HAREKETLERİNİ KAYIT ALTINA ALDIK”

Yıldırım, Narin Güran’ın köydeli hareketlerinin kayıt altına alındığını ve sonuca çok yaklaştıklarını ifade ederek,

“Tabii ki elimizde deliller var. Yani Narin’in biz dakika dakika, köydeki hareketlerini, faaliyetlerini kayıt altına aldık. Biz zaten delilleri bir şekilde oluşturuyoruz. Sonuca çok yaklaştık. İnşallah yakın zamanda sonucumuzu alacağız” şeklinde konuştu.

“İSTER İSTEMEZ ADLİ VAKA OLARAK GÖRÜYORUZ”

Biz tabii olayı ister istemez bir adli vaka olarak görüyoruz. Biz bütün ihtimalleri değerlendiriyoruz. Yani şu anda belki de sizlere açıklayamadığım her türlü ihtimali de değerlendiriyoruz ve değerlendirmek zorundayız da.

GÖZALTINA ALINAN 1 KİŞİ SERBEST BIRAKILDI

İhlas Haber Ajansı’nın haberine göre, 8’i şüpheli 58 tanık olmak üzere 66 kişinin ifadesine başvurulan olayda 1 kişi gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüpheli, jandarmadaki sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

 

Jandarmadan kayıp Narin hakkında ihtimaller açıklaması!