ABC Politik

Spor

Ali Koç, 100’üncü “Hoşgeldin”i Ambrabat’a söyledi!

Ali Koç, 100’üncü “Hoşgeldin”i Ambrabat’a söyledi!
Email :

Başkan Ali Koç döneminin 100. transferi olan Sofyan Ambrabat’ı Fenerbahçe, “Hoş geldin Sofyan Amrabat” diyerek duyurdu. Fenerbahçe’de ayrıca Sloven orta saha Miha Zajc, Fransa’nın Toulouse takımına kiralandı.

ABC POLİTİK HABER MERKEZİ

11 sezonluk şampiyonluk hasretine Jose Mourinho yönetiminde son vermeyi hedefleyen Fenerbahçe, transferlerle kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Fenerbahçe, son sezonu, Avrupa Ligi’ndeki rakiplerinden İngiltere takımı Manchester United’da kiralık olarak geçiren Sofyan Ambrabat’ı kadrosuna kattı.

Sarı lacivertlilerden yapılan açıklama şu şekilde:

“Hoş geldin Sofyan Amrabat

Kulübümüz, Fiorentina takımında forma giyen Fas Milli Takım oyuncusu Sofyan Amrabat’ı satın alma opsiyonu ile birlikte kiralık olarak kadrosuna katmıştır. Yeni futbolcumuza sarı lacivert çubuklu forma altında şampiyonluklarla dolu bir kariyer diliyoruz.”

 

Ali Koç’un 100. transferi

Fenerbahçe’nin İtalya takımı Fiorentina’dan kadrosuna kattığı Fas Milli Takımı oyuncusu Sofyan Ambrabat, Başkan Ali Koç dönemindeki 100. transfer oldu.

ZAJC, TOULOUSE’A KİRALANDI

Sarı lacivertliler ayrıca, Slovenya Milli Takımı’nda da forma giyen orta saha oyuncusu Miha Zajc’ı Fransa takımı Toulouse’a 1 sezon için kiraladı.

Fenerbahçe’den yapılan açıklamada, “Futbolcumuz Miha Zajc’ın kiralık olarak transferi için Fransız ekibi Toulouse ile 1 yıllık anlaşma sağlanmıştır. Miha Zajc’a başarılı bir sezon dileriz” denildi.