ABC Politik

Gündem

Kahraman: Kötü muamele tüm mahkumlara yapılıyor

Kahraman: Kötü muamele tüm mahkumlara yapılıyor
Email :

Gezi Direnişi Davası Hükümlüsü Tayfun Kahraman, sağlık kontrolü sırasında kendisine “kötü muamele” yapıldığını söyleyerek, “Esas olan bu kötü muamelenin bana yapılması değil, tüm mahkumlara yapılıyor olması ve bu kötü muamelenin normalleşip, genelleşmiş olması” dedi.

Meriç Demir Kahraman’ın sosyal medya paylaşımıyla gündeme gelen ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in delilleriyle birlikte suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladığı hastanede “kötü muamele” konusuyla ilgili Tayfun Kahraman’ın kendisinden açıklama geldi.

Özel, hükumete ömür biçti! Tayfun Kahraman için suç duyurusu

Tayfun Kahraman, kendisini cezaevinde ziyaret eden CHP Eskişehir Milletvekili Tayfun Kahraman’a konuyla ilgili yaptığı açıklamada, kötü muamelenin sadece kendisine değil, tüm mahkumlara yapıldığı şeklinde konuştu.

Utku Çakırözer’in aktardığına göre Tayfun Kahraman şunları söyledi:

“Şu an bir sıkıntım yok iyiyim. Esas olan bu kötü muamelenin bana yapılması değil, tüm mahkumlara yapılıyor olması ve bu kötü muamelenin normalleşip, genelleşmiş olması. Bundan sonra hiç kimseye yapılmasın diye hukuki mücadelemi veriyorum. Derdimiz kişilerle değil, bu meselenin kurumsal olarak çözülmesi, kötü muamelenin son bulması lazım.”