ABC Politik

Gündem

Özdağ, Akşener’den IBAN istedi!

Özdağ, Akşener’den IBAN istedi!
Email :

İYİ Parti Kurucu Genel Başkanı Meral Akşener’in kendisine tazminat davası açtığını söyleyen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, “Yollayın İBAN’ı da 50 bin TL yollayayım” dedi.

ABC POLİTİK HABER MERKEZİ

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, kuruluşunda yer aldığı İYİ Parti’nin Kurucu Genel Başkanı Meral Akşener’in kendisine tazminat davası açtığını söyledi.

Meral Akşener’in 2018 Cumhurbaşkanlığı Seçimi’nden 1 ay önce AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı kastederek, “Adamı cumhurbaşkanı seçiyoruz” dediğini öne süren Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Akşener’in, Saray’da ziyaret ettiği Recep Tayyip Erdoğan’la ziyaret sonrası tokalaştığı fotoğrafı paylaştı.

Özdağ: “Akşener, Erdoğanla 1 ay önce anlaştı”

“BORÇLU OLDUĞUNUZ KUL HAKKINI ÖDEYEMEYECEKSİNİZ”

Özdağ, Akşener’e, “Ne kadar para toplarsanız toplayın borçlu olduğunuz kul hakkını ödeyemeyeceksiniz” eleştirisinde bulundu.

Ümit Özdağ’ın paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

“Sayın Meral Akşener, bana 50 bin TL’lik tazminat davası açmışsınız. Siz bana IBAN no yollayın. Ben bir yerden bulur hemen hesabınıza yatırırım. Siz İYİ Partiye umut bağlayan insanlar için büyük bir hayal kırıklığı oldunuz. Bütün İYİ Partililere ihanet ettiniz.

İYİ Parti için yıllarca emek sarfetmiş insanları harcayarak yılların AKP’lilerini milletvekili yaptınız.

AKP’ye geçen Seyithan Iğsız ne karşılığı milletvekili oldu?

Seçimden 1 ay önce İYİ Parti Gaziantep il binasına geldiği zaman AKP üyesi olan borsacı Mehmet Mustafa Gürban ne karşılığı milletvekili oldu? Seçimden 1 sene önce fabrikasında Erdoğan posteri asılı olan İdris Nebi Hatipoğlu Eskişehir milletvekili olmak için ne yaptı?

Ve İYİ Parti’nin kuruluşu esnasında partinin finans işlerine bakan, en yakınınız, İzmir Büyükşehir belediyesinde görev verdirdiğiniz, CHP’den milletvekili seçtirdiğiniz ve şimdi AKP’ye geçen Ahmet Ersagun Yücel neden milletvekili oldu?

Nihat ağabey iyi ki bunları görmeden Vefaat etmiş. Yoksa adam kahrından ölürdü.

Neyse, yollayın İBAN’ı da 50 bin TL yollayayım.

Demek ki, yetmedi…ancak ne kadar para toplarsanız toplayın borçlu olduğunuz kul hakkını ödeyemeyeceksiniz.”