ABC Politik

Spor

Galatasaray’a Almanya’dan Macar sağ kanat

Galatasaray’a Almanya’dan Macar sağ kanat
Email :

Galatasaray, Almanya’nın Freiburg takımında forma giyen Macar milli Sağ Kanat oyuncusu Rolland Sallai ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Halil Dervişoğlu ise 1 sezonluğuna Gaziantep FK’ya kiralandı.

ABC POLİTİK HABER MERKEZİ

Bir taraftan kara borsa bilet iddialarıyla mücadele eden ve kadrosundan ayrılan isimlerin boşluğunu doldurmaya çalışan Galatasaray, Almanya’daki girişimlerinde mutlu sona ulaştı.

Sarı kırmızılılar, Almanya’nın Freiburg takımında forma giyen Macar milli Sağ Kanat ve Forvet Arkası Rolland Sallai’yi renklerine bağladı.

Galatasaray’dan yapılan resmi açıklama şu şekilde:

“Profesyonel futbolcu Roland Sallai ve kulübü Sport-Club Freiburg e.V. ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır.

Buna göre, futbolcunun eski kulübüne 4 sezona yayılmış 4 taksitte 6.000.000 euro transfer bedeli ödenecektir.

Futbolcu ile 2024-2025 sezonundan başlayarak 4 sezon için anlaşmaya varılmış olup her bir futbol sezonu için net 2.500.000 euro sezonluk ücret ödenecektir.”

 

DERVİŞOĞLU, GAZİANTEP’E KİRALANDI

Galatasaray’da bir türlü istikrar kazanamayan Halil Dervişoğlu da Gaziantep FK’ya 1 sezon için kiralandı.

Sarı kırmızılılar, “Profesyonel futbolcumuz Halil İbrahim Dervişoğlu’nun 2024-2025 sezonu için geçici transferi konusunda Gaziantep Futbol Kulübü A.Ş. ile anlaşmaya varılmıştır” açıklamasıyla transferi duyurdu.