ABC Politik

Gündem

Adli Tıp’tan Narin’in ölüm nedeni tespiti | Yenge Güran tutuklandı | Mezar yapıldı, başına Türk Bayrağı dikildi

Adli Tıp’tan Narin’in ölüm nedeni tespiti | Yenge Güran tutuklandı |  Mezar yapıldı, başına Türk Bayrağı dikildi
Email :

Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’a mezar yaptırılırken başına da Türk Bayrağı dikildi. Adli Tıp Kurumu ise Narin Güran’ın boğularak öldürüldüğünü tespit etti. Amca Salim Güranla ilişki iddiasını yalanlayan Yenge Yüksel Güran tutuklandı.

Diyarbakır’da 21 Ağustos 2024 tarihinde kaybolan ve 9 Eylül 2024 tarihinde cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran için mezar yaptırıldı.

Demirören Haber Ajansı’nın aktardığına göre, Diyarbakır Valiliği tarafından yaptırılan mezarın başına Türk Bayrağı dikildi.

ADLİ TIP: BOĞULARAK ÖLDÜRÜLDÜ

TRT Haber’in haberine göre, İstanbul Adli Tıp Kurumu’nun yaptığı incelemede, Narin Güran’ın boğularak öldürüldüğü tespit edildi.

Adli Tıp Kurumu Başkanı Hızlı Aslıyürek ise konuya ilişkin, “Biyolojik inceleme yüksek ihtimalle tamamlanmıştır. Ancak histopatolojik inceleme uzun sürer. Onun incelemesi devam ediyor. Kamuoyunda olduğu için çalışmaları hızlandırmışlandır. İncelemeler tamamlansa bile çıkan sonuçlardan adli tıp kurulunun bir değerlendirmesi olup raporlaştırması tahmini olarak 1 ayı bulur” ifadelerini kullandı.

AMCAYLA İLİŞKİ İDDİASINI YALANLAYAN YENGE TUTUKLANDI

Savcılıkta ifadesi alınan Yenge Yüksel Güran, tutuklu sanık Amca Salim Güran ile ilişki yaşadığı iddiasını da yalanladı.

Salim Güran’ın cevapsız çağrılarıyla ilgili soruya ise Yüksel Güran, “Diyeceğim yoktur” yanıtını verdi. Görüntülü konuşma kaydı içinse, “Tam olarak hatırlayamamakla beraber, Salim’in eşi Melek ile yapmış olduğumuz görüşme olduğunu düşünüyorum” dedi.

Yazılı mesajlar hakkında da Yüksel Güran, “Whatsapp mesaj içeriğini ise hatırlamamaktayım” ifadelerini kullandı.

Yüksek Güran tutuklandı.